Underbar vinst må jag säga.
Över 3200 i bandykyrkan och en härlig stämning.
Edsbyn visade var skåpet står bäst och på ett otroligt övertygande sätt.
Sirius hade samma taktik medan Edsbyn istället för 3 på topp hade 4 och ett offensivt backpar.
Otroligt tempo och ett nästan in på mål nedtryckt Sirius som knappt kom till mitten av planen.
Eskhult var helt borta, delvis pga att Kuben eller Mickelsson var där och uppvakta. Rosendahl stoppade man redan nere i straffområdet.
Edsbyns anfall och mitt gav inte Sirius en lugn stund när man hade bollen och de hade man därför bara lite i första och nästan inte alls i andra.
Som Byn spelade denna kväll gör dom rätt för namnet som herr Josephzohn myntat "The Red mean machine"
De liksom bara pressade Edsbyn, hela tiden utom möjligen de sista 6 övertidsminuterna.
Faktiskt hade man inte behövt spola planen på Edsbyns planhalva efter första halvlek, där var det knappt åkt.
2-1 i matcher och nu får vi se vad som händer på lördag. Spelar Byn som denna kväll så har jag svårt att tro att Sirius kan kontra. Men det är ny match och även om Sirius är ett sämre lag så har man ju lyckats tidigare och visat att man behöver inte så många chanser bara man gör fler mål än motståndarna.
Plus till domaren denna kväll. La direkt den nivå de ville hålla matchen på och höll den där.

Sugen på att åka ner till Uppsala på lördag.
Vi får väl se.Fick faktiskt ett snack med Magnus Berglund efter matchen.
Han var mycket nöjd med Sirius första halvlek? Bästa spelet denna säsong som han sa.
Hmmm ... 9-1 i skott på mål var det och 3-1 i resultat. Okey dom hade ganska mycket boll, men på egen planhalva. Tre avslut. Undrar vad han såg som vi andra missade?
Men de är väl så att vi bandypublik inte ser det som dom ser, vad det nu kan vara. Defensiv bandy bör väl även innehålla lite anfall ... eller ... åtmindstånde någon långboll då och då.
Han var i alla fall inte allt för besviken över förlusten, utan såg mest fram emot lördagens match.