söndag 5 februari 2017

VM GULD till SVERIGE

På dagen 5 år sedan sist.
Åter ett stopp i den Ryska dominansen när bandyns VM guld åter hamnar i Svenska händer.
GRATTIS hela laget och GRATTIS "Svenne" Olsson trots att jag inte trodde på dig å ditt lag.
Okey, gubbarna visade god form och som tur var gjorde de två yngsta i vårt lag de två avgörande målen, de under 29 år.
3 -3 av ynglingen Erik Pettersson och det avgörande 4 - 3 av den näst yngste och Brobergsfostrade, viktigt i dessa sammanhang, Adam Gilljam.


Som på gamla goda tiden .... " ...rätt i kryzze" som Curre Sedvall skulle sagt.

Trodde inte på gubbarna man kan konstatera att de röda ryssarna kunde inte bättre en dag som denna och andra halvleks 3-0 till Sverige säger gaqnska mycket även om det tog lite tid.
Sa här  i soffan, jag en prisfråga avgjorde att vi inte var på plats, att de måste komma ett 2-3 mål innan 60 minuter å det kom .... blått 32 sekunder för sent men vad gjorde det.

Trist dock att biljettpriserna tog musten ur oss supportrar. Ledsen men 4 * 550:- + förköps   var lite för saftigt för familjen.   Obegripligt att det skall kosta så mycket när  man vill ha folk på läktaren eller vill man inte det? Man undrar ju. Ett pris på 50-100:- och det hade varit fullsatt varenda match.  Skall man som en annan åka 10 mil enkel resa så kostar ju även det en liten slant. Borde inte alla kostnader vara betalda med sponsorer så att biljettintäkter blir en lite bonus?

Hoppas Edsbyn - Bollnäs - Broberg/Söderhamn söker VM nästa gång Sveriga skall ordna. Lovar att det nog kan bli fulla läktare varje match o säkert över 5000 på en final på Sävstaås. Men så är det ju i bandyland å det har ju Sandviken visat tidigare att man inte riktigt är så inte förvånande. 
Så nu slåss vi för det -  BANDY VM TILL HÄLSINGLAND

Men HÄRLIGT åter världsmästare.
GRATTIS #8 HASSE ANDERSSON  nu tar vi oss till Tele2 och slåss om SM guldet oxå.
***