fredag 28 december 2007

Sirius-Edsbyn 4-4

Vilken rysare.....och vilken miss..... förlora poäng mot Sirius var väl inte vad man räknat med. Okey det var regn och mer vatten än is på studenternas, men de var ju lika för båda lagen. Man gör en Giffare med andra ord, upp ena dagen och ned nästa. Skärpning till på söndag får vi hoppas.
Fyra av sju matcher i omgången slutar oavgjort, lite ovanligt.
Broberg tog poäng vilket var en nödvändighet. Verkar som om Broberg får ovanligt mycket straffar? Är det så? Jonas Nygren har satt 14 st i allafall.
Bollnäs fick också en poäng som tur var, för dom.
Roligast i omgången var väl att Villa slog Västerås i ABB Arena.Benazir Bhutto

Varför är det nästan alltid så att de som eftersträvar en bättre värld får plikta med sitt liv innan?

torsdag 27 december 2007

DINA Arena

Allmänhetens åkning i Arenan idag så vi passade på när vi ändå skulle till farmor på julmat m.m.
Kuben var också där, men han "bor" väl där kan man tänka.
...man kände suset från gårdagen....
Skulle vara kul att åka till lärdomsstaden i morgon men ...... det får nog bli å sitta framför datorn eller isracing i Bollnäs.
Släkten får bevaka på plats och rapportera.
Svårt att tro att Sirius skall kunna hålla emot. Tippar tvåsiffrigt till de röda.

I övrigt kan man ju ha lite önsketips.

En förhoppningen är väl att Vetlanda kan skaka SAIK, vore trevligt.
Broberg måste ta poäng i Motala annars .......
Bollnäs lär väl ta revansch för annadagsförlusten.
Tillberga, antagligen utan lille Per, vill jag bara skall vinna.
Villa får gärna ta poäng av Västerås.
Hammarby lär väl inte ha några problem med Falun, eller….

onsdag 26 december 2007

Annandagsbandy

11-2 på Giffarna från Bläsmåla, visst är det underbart. Klapp klapp spelet börjar gunga igång å då e de inte lätt att möta Byn. Är väl så att de vaknat nu Svenska mästarna och börjat rulla bollen, så som dom kan så mycket bättre än många andra. Härlig seger och härligt med tvåsiffrigt på just Bollnäs, och på annandagen. 5 av 13 hörnor i mål, förbättrar statistiken och visar att även de skyttet är på G.
De båda f.d. Brobergarna Daniel Jonsson och Jocke Hedqvist uttagna i den stora 25 manna truppen till VM. De var kul. De är de värda.

tisdag 25 december 2007

söndag 23 december 2007

Vi byter tillbaka.....

.... till de jag döpte bloggen till första gången, mera gott å gamman. Ändrade lite utseende också, vet inte riktigt hur jag vill ha det. Grönt blev det hmmmmm ... men det skall väl in lite rött också. Det måste ju vara lite av guldets färg, rött alltså. Får väl knappa lite med koden vad det lider.

Hinner inte ens bli varm.....

...av glöggen ... mena bloggen, föränn man får ett långt omnämnande i annan känd blogg, en gås blogger. Kul att man uppmärksammas trots att man är den man är ........... och tar sina stapplande steg i en ny värld (... hur får man in en YouTube video? )

Bandy på Hällåsen idag. Idas F12 spelade sin första match. Nu förlorade dom med 5-3 men vann de vann andra halvlek med 3-1. De tog lite tid att komma igång. Underbart att se och enkelt, alla är där bollen är, praktiskt. Kul hade dom i allafall, och tända på bandy blev dom. Inte gjorde det något att de förlorade, de var ju kul.
Ida tyckte hon släppte in lite för många mål men hon gjorde ett antal feta räddningar så nog finns det anlag. Imponerad av hennes mod och oräddhet. Man blir ju lite stolt pappa när alla frågar vem den duktiga målvakten är. ..... "..de ligger väl i blodet" sa jag HAHAHA ;-)