tisdag 5 januari 2016

Kvällens bandy ....

... omgång bjuder på ett hälsingederby på Hällåsen.
Broberg - Bollnäs där vi väl kan gissa oss till att Broberg kommer att slåss med allt de kan för att försöka ta sig upp i tabellen. Dom är på G men de är Bollnäs också så någon självklar segrare är svår att tippa. #84 Fryklund tycker till


Byn far till Studenternas, Sirius - Edsbyn och är piskade att vinna om man vill vara med i årets slutspel. Skandal spel så långt med 4 förluster på raken och vi vill INTE ha en femte. Man undrar vad bröderna Johansson egentligen gör eftersom inget händer eller förändras så de bara måste hända något ikväll? Läs Thomas Liw
Gripen - Hammarby, vinst bör inte vara några problem för bortalaget.
Kungälv - Tillberga och en hemmavinst gör att man absolut är med i spelat om de sista slutspelsplatserna.
Kalix - Sandviken, ja man kan ju hoppas på en hemmavinst och de är inte omöjligt.
Villa - Vetlanda, svårt men hemmalaget vill nog visa att man kan slåss om seriesegern men bortalaget slåss om en slutspelsplats och de kanske kan ge mer råg i ryggen och en kul bortavinst.
Västerås - Vänersborg, svårt igen men hemmalaget bör visa var skåpet skall stå. Vänersborg har imponerat men varit mycket upp å ned.

De var kvällen de. Själv skall jag nu gå ut å skotta lite snö för första gången denna vinter. Sen skall vi ha middag med Bollnässupportrar för ett sedan fara in på Hällåsen för derbymatch.
Bara hoppas att vi slipper snöoväder så det blir en härlig bandykväll.
***

söndag 3 januari 2016

Bandy ....

... blir det en del av så här i början av året.
Var i går i Uppsala å tittade på lillasyster som spelade med Gävle/Dala laget i Svenska spels cup fär 15 åringar.


Oturligt förlorade dom igår mot laget från mellannorrland med 2-1 och  blev därför 2 i gruppen med segrar mot Uppland, Stockholm och NorrVästerbotten.

Idag är det Broberg B mot Selånger i Div 1 på Hällåsen som gäller. Selånger leder serien och har ingen förlust så långt så det kan bli tufft för lillebror i målet.

Tur man inte var hemma igår och såg brögänget från byn förlora för 4 gången i rad. Obegripligt att man med de material man har inte kan  prestera bättre och fortfarande inte kan ha en plan B eller plan C. Otroligt obegåvat och obegripligt. Man blir bara trött av att läsa Bandypuls.
Instängda i 50 minuter.
Men hallå, jag hade inte släppt hem dem utag gått ut på isen å tränat i 2 timmar.
Bitter?
Jag?
Nä då, bara lite upprörd.
***