tisdag 5 januari 2016

Kvällens bandy ....

... omgång bjuder på ett hälsingederby på Hällåsen.
Broberg - Bollnäs där vi väl kan gissa oss till att Broberg kommer att slåss med allt de kan för att försöka ta sig upp i tabellen. Dom är på G men de är Bollnäs också så någon självklar segrare är svår att tippa. #84 Fryklund tycker till


Byn far till Studenternas, Sirius - Edsbyn och är piskade att vinna om man vill vara med i årets slutspel. Skandal spel så långt med 4 förluster på raken och vi vill INTE ha en femte. Man undrar vad bröderna Johansson egentligen gör eftersom inget händer eller förändras så de bara måste hända något ikväll? Läs Thomas Liw
Gripen - Hammarby, vinst bör inte vara några problem för bortalaget.
Kungälv - Tillberga och en hemmavinst gör att man absolut är med i spelat om de sista slutspelsplatserna.
Kalix - Sandviken, ja man kan ju hoppas på en hemmavinst och de är inte omöjligt.
Villa - Vetlanda, svårt men hemmalaget vill nog visa att man kan slåss om seriesegern men bortalaget slåss om en slutspelsplats och de kanske kan ge mer råg i ryggen och en kul bortavinst.
Västerås - Vänersborg, svårt igen men hemmalaget bör visa var skåpet skall stå. Vänersborg har imponerat men varit mycket upp å ned.

De var kvällen de. Själv skall jag nu gå ut å skotta lite snö för första gången denna vinter. Sen skall vi ha middag med Bollnässupportrar för ett sedan fara in på Hällåsen för derbymatch.
Bara hoppas att vi slipper snöoväder så det blir en härlig bandykväll.
***

Inga kommentarer: