torsdag 22 februari 2018

Underbar å vara i semifinal .....


Bildresultat för bandybyn

.... igen.
Grymt spel av Edsbyn i tredje matchen mot Bollnäs igår. 8-3 gav mersmak och kan inte annat än hålla med Per Hellmyrs "Vem skall kunna vinna över byn?"

Ikväll får vi hoppas att Vetlanda kan snuva Hammarby på vinsten å skaka fram ännu en match på Zinken. Omöjligt är det inte utan snarare högst troligt.
***

tisdag 20 februari 2018

Mycke bandy nu ...

... så har inte riktigt hunnit med å rapportera.
Nu sammanfattar vi.
Viktigast först å de är väl att två spelare från vårt Team Hälsingland, Tilda och Natali, är i SM semifinal med SAIK F17. Motståndare är Tranås F17. Kul.
En lite detalj dock. Skirö som SAIK nu mötte i kvartsfinalspelet hade en otrevlig attityd både på planen och från sin bänk. Fula ord, skrik å gnäll, inte kula att höra som publik. Tur jag inte var ledare och ansvarig ;-) . Kan hända att om, jag säger om SAIK F17 går till final så blir det nog mot detta Skirö.

I de stora spelet har nu Byn 2-0 mot Bläsmåla och det kan väl bli en förlust på onsdag men tror inte det. Bollnäs har inte sett så pigga ut tyvärr.
Det har i dagarna mest varit en del meningsskiljaktigheter kring vem som varit dum mot vem på planen i de båda matcherna, framförallt den första i byn. Har tittat på sekvenserna om och om igen och kan inte annat se än att de båda krockarna, #18Spinnars och #81Larsson samt #14Helavori och #6Wikbland är annat än oturliga krockar. Det enda man kan se är att #14Helavori verkar vara den enda som faktiskt åket rakt in i krocken trots att han vet att den skall komma. De andra tre verkar mera överrumplade. Sen kan man väl inte som Bollnäs hålla på å anmäla eller skall man det?
Mysko Robban?

Nu verkar det vara mera krig mellan Hammarby och Vetlanda. Anmälningarna haglar hit å dit å gamla synder plockar fram. Mest mysko är väl att förbundet verkar tillåta detta.
Konstigt men samtidigt jätte spännande.
En Vetlandaspelare avstängd i tre matcher? (borde vara max en) och en Hammarbyspelare i efterhand,  på obestämd tid i skrivande stund. Blir tuffa tag på isen på Zinken på onsdag.

SAIK får vi hoppas rasar igenom och ger Vänersborg en liten extra match.

Villa ledar med 2-0 över VSK och det verkar inte finnas någe krut alls i Gurkorna. Mysko om inte annat. Bara hoppas att de kan tända till å iallafall även dom fixa ännu en match.

***