måndag 7 januari 2008

Skön vinst....

... blev det trots allt, och som alltid när man ger Bollnäs däng. Stundtals ganska jämt men tycker nog att Edsbyn var det klart bättre laget. Såg att vår kära tidning Ljusnan bara hade sett Bollnäs på planen. Det var dock väldigt slarvigt spel med mycket felpass. Orsaken var väl den snö som föll som gjorde det svårt att driva boll och framförallt få bollen att rulla.
Byn gör som dom skall, vinner matchen och inte så mycket mer.
Bollnäs försökte och försökte men det tog stopp i ett ovanligt tätt Edsbyförsvar och kom de förbi så stod Anders Svensson i vägen. Han tog förresten en straff men fick släppa en.
Två läckerheter fick vi se, en från vardera laget. Först Edsbyn, där Kimmo driver upp på högerkanten och slår en boll på volly från hörnflaggan, en perfekt passning till Jonas Edling som nätar.
Den andra kom på en perfekt passning av Patrik Larsson genom Edsbyförsvaret och rakt på Markus Wikmans klubba som tyvärr lyckas runda Svensson, snyggt men som sagt fel lag ;-(
Publik på ett derby i Bollnäs på 2000 var väl knappt godkänt.

Mitt tips sprack på Broberg och de har man fått äta upp på jobbet idag. AJ AJ AJ hur jag kunde tro något sådant? Men det bjuder man så gärna på .....

2 kommentarer:

josephzohn sa...

Men dina tips går ju trots allt bättre än vissa andras!!
Tyvärr!

/// Björn sa...

HA HA men tack, beror väl kanske även på lite tur?
eller ....