onsdag 9 januari 2008

Lite tips .....

... på bandyns 17 omgång. Det blir åter lite ojämt i tabellen, eftersom alla lag inte spelar. Förstår inte varför man inte kan köra alla matcher samtidigt, och samma dagar? Sen förstår jag inte varför byn måste ha en massa onsdagsmatcher, dom kan ju inte vi åka på av en massa orsaker, grrrrrrr.
Gripen i Arenan skall väl inte vara något problem hoppas jag. Edsbyn har inte spelat bra senaste omgångarna, men det gör nog de de ska ikäll. Skulle vara kul om de fick till det så det blev ett riktigt målkalas.
Vetlanda har inga problem med Sirius. Räknar från nu Sirius som en av de två jumbokanidaterna.
Villa mot Falun. Svårt för jag vill tro att Falun är bättre än deras position, och de kan kanske överraska. Men Villa är det bättre laget, om än upp och ned. Så vad skall jag tro ..... vi kör på oavgjort.
Vänersborg plockar Västerås, säkert. De är sura för derbyförlusten och vill nog visa sin hemmapublik att man kan trots allt.
Tillberga i ABB Arena med mycket publik, det är ju gratis där ikväll, gör att Hammarby får bita i gräset. Fast nu är jag där med hjärtat och inte förnuftet, men jag kör på Tillberga seger.
Min fyrling fick höga odds

2 kommentarer:

josephzohn sa...

Självklart!
Har man TB, Vänersborg och Edsbyn som segrare då stiger ju oddsen :-)

/// Björn sa...

Stämmer, nästan. Det blev 24,1 men med Edsbyn på 1.02 så borde man spela Gripen på 17.0. Men det gör väl bara riktiga djupingar ..... :-)