onsdag 17 februari 2016

Kvartsfinalerna ...

Gissade inte så tokigt.
Trodde inte Bollnäs skulle välja Edsbyn, men det var nog mest av självbevarelse.
Kan väl inte säga annat än att det känns ovanligt ovisst i alla kvartsfinalerna.
Västerås - Vänersborg
Sandviken - Hammarby
Västerås vinner nog med 3-0 i matcher. Har svårt att tänka mig något annat. Tror däremot att SAIK och Bajen får spela 5 matcher innan det blir ett avgörande som nog SAIK vinner trots allt.
En semi mellan Västerås-Sandviken känns nog kanske klart.

Bollnäs - Edsbyn
Villa - Vetlanda
Känns inte som om någon skall kunna skrälla här heller. Tyvärr har Edsbyns bästa spel varit ytterst sällsynt och Hans-Elis och Ola verkar inte ha lyckats tillföra de vi supportrar hoppats på. Ja inte så långt i allafall men det kan ju ske små under.
Villa å Vetlanda vann på varandras hemmaplaner i serien så helt uta skall väl inte Jonas Claesssons lag vara. Trots vinsten på Hällåsen igår så imponerade dom inte. I slutändan skall väl Villa ändå kunna vinna men även här kan det gå till 5 matcher.

Till sist så var det kul å se Mattias Hallberg göra A lags debut i Broberg igår mot Vetlanda på Hällåsen.
Blått 15 år och ca 7 minuter fick han på sig i slutet av 2 halvlek men det räckte för å visa upp sig. Ytterst nära att slå in en straffretur.
Det fanns en till junior i hemmalagets laguppställning denna säsongens sista match. Viktor Ersmar som fick sitta reservmålvakt för tredje gången men första gången på hemmaplan. Tids nog blir det väl även hans tur att vara med på planen.

***

Inga kommentarer: