fredag 4 januari 2008

Lätt men ändå svårt....

... kan man säga så om en vinst? Sirius är bra, mycket bra. Dom stoppade effektivt och enkelt Byn i i stort sätt hela matchen. De sex första målen kom på hörnor. Fyra för byn och två för Sirius. Säger ganska mycket om hur svårt de gjorde för varandra. Tyvärr blev det även mycket en domar match istället för en bandymatch. Sönderblåst och 110 utvisningsminuter i en ovanligt snäll match? Vi på läktaren förstod ibland ingen ting.
Att Sirius ligger sist i elitserien förvånar för så dåliga är de inte, inte om jag jämför med vad jag sett i år. Men det återstår ju en del så vi får väl se var de hamnar.
Min tipskrona föll väl idag. Missade på Villa och lite Vetlanda. Få ge den till jansson som prickade in allt, nästan. Men så är det när lite hjärta skall vara med. Nu glömmer vi hjärtat, om det inte e Edsbyn, och sattsar på att ta tillbaka titeln.

Eftersom det är Magnus "Gnus" Berglund som tränar Sirius så tog vi en chansning och gick ned i omklädningesrummet efter matchen. Kul att träffas eftersom vi inte setts på 10 år, vad vi räknade ut. Konstigt när man träffar gamla kompisar att de blivit så gamla .... i utseende ... gråhårig och så??? HAHAHA
Han var sig lik. Nöjd med spelet och helt på det klara med att Sirius lätt klarar kontrakt till nästa säsong. Lika optimistisk som vanligt. Härligt Magnus.

Inga kommentarer: