fredag 4 januari 2008

Full omgång .....

.... i kväll igen, och det syns om inte annat så på skadefronten. Verkar som alla lag har en eller att par spelare på den bänken. Ibland spelar det roll och ibland inte, vi vet ikväll efter kl 21.
Hur går de då, nja ser inga överaskningar men så här ser de ut.
Broberg bör vinna mot Motala, de har inte vunnit på 8 omgångar tror jag. Det gäller för den som vinner här att haka på runt slutspelsstrecket så det är en viktig match för båda. Lagkapten Jonas Nygren på skadebänken kan bli tungt, men även Motala har skador.
Edsbyn vinner, Hasse Andersson är väl borta men troligen är Jonas Edlings skada från i onsdags inte så allvarlig.
Falun kan kanske överraska men det bör vara en säker Hammarby vinst.
Tillberga tar två poäng hemma mot Gripen, kan inte tänka mig annat.

Förvånande lågt värde på Vetlanda vinst hemma. Med de oddset blir de ju favoriter, och helt klart spelvärda. Bara nu inte herr Nilsson ställer till det, förståss.
Villa vinner över Västerås. Villa är på G så det blir inga problem. Man tog ju två poäng i ABB Arena så då fixar man det på hemmaplan också.
Vänersborg får nog inga problem med Bollnäs. Bollnäs har inte vunnit på bortaplan och de gör dom inte i kväll heller. De är tungt för Bollnäs just nu kanske kan man få Hasse Åström att snöra på sig skridskorna ????
Nu skall vi ut i skidbacken innan vi far till Dina Arena på Ön i kväll.

2 kommentarer:

Jansson sa...

Jonas kommer med all sannolikhet att spela ikväll. Likaså mannen med vattkopporna, Erik Olovsson och troligtvis också Redin!

Vi vinner!

/// Björn sa...

Ni gjorde det, gott.
Tror du får ta över tipskronan. Missade Villa vinst, aj aj. Tog med dem på mitt odds, dumt för jag vägde mellan dom och en lågoddsare med SAIK . Men man vill ju gärna ha lite odds.