måndag 6 januari 2014

Trettondagsbandy

Elitserien har en mängd intressanta matcher idag.
Kalix-Kungälv  bägge lagen vill ha poäng för att om möjligt vara de lag sol slipper kvala. Tror dock att det blir en hemmaseger.
SAIK-Ljusdal, vad skall Ljusdal kunna göra? Odds 1.01
Västerås-Edsbyn, jag vill ju att byn skall vinna men .... som sagt men ...  En fyra poängsmatch om byn vill ha häng på fjärdeplatsen i serien.Kolla matchen här  https://www.staylive.se/  börjar 14.50
Vänersborg-GAIS, klockren hemmavinst av ett lag på uppgående. Tror Byn, Broberg å Västerås får se upp, dom som i nuläget slåss om fjärdeplatsen.
Vetlanda-Broberg, Söderhamnarna tror de skall vinna lätt man icke här tror jag det blir hemmavinst. Vetlanda vill säkra sin slutspelsplats. Tyvärr för Bollnäs del som gärna ser att Broberg vinner.
Kort hälsning från Dennis Wasberg ...


Villa-Hammarby, dagens tv match, 16.00 tv4sport, som kan gå hur som men Villa hemma är inte så lätt. För Hälsingelagens del e de bäst om Hammarby vinner så det finns en möjlighet att komma ikapp Villa i tabeller.

De har ju hänt en del i Hälsingebandyn den senaste veckan.
Två Edsbyprofiler har åter ställt sina kunskaper till förfogande. Franco Bergman som assisterande tränare i Bollnäs och Magnus "Kuben" Olsson som fått samma uppdrag i Edsbyn.
Ett tecken eller .... och på vad?
***

Inga kommentarer: