onsdag 10 mars 2010

Semifinalen igår ...

Bollnäs räckte inte riktigt till när Hellmyrs inte var med, var det så.
Vet inte om man kan skylla på Zeke. Okey det var en tryckare mot sargen och antar att det var det att Hellmyrs ville undvika samma sak som Linus Pettersson och då blev det lite sprattel med foten och den kom olyckligt under. Spelet rättade ju upp sig för de oranga när han åter var på planen från mitten av andra halvlek.
SAIK gjorde en stark insatts. Trotts att de åkte på ett 0-2 underläge kunde de jobba sig in i matchen och vinna ganska komfortabelt. Bollnäs får dock 2 enkla mål på slutet och det talar väl för att SAIK är väldigt tunna i sitt försvar.
1-1 i matcher och ovisst. SAIK är inte så säkra o korken kan jag tro. Blir inte ett dugg förvånad om
Bollnäs tar detta och får spela final på Studenternas.
Snyggaste målet igår kom väl  från Mossbergs klubba och betydde 3-2 till SAIK.

Sugen på att åka ned till Sandviken på torsdag, vi får se hur det blir med det.
***

4 kommentarer:

Tommy sa...

Ojoj! Kollade faktiskt på bandyn trots att det var högklassig CL-fotboll på grannkanal.Hör inte till vanligheterna när det gäller mig. Känner också att Bollnäs kan ro hem semin och möta Bajen i final. Sen att SAIK har ett högklassigt lag på pappret är en helt annan grej. Bollnäs verkar ha en lagmoral som kan flytta berg just nu förlusten till trots igår....

/// Björn sa...

Håller med.
Hammarby-Bollnäs vore en höjdarfinal.

Bandymamman sa...

Ja om man kisar riktigt & det är gråmulet kan ju det orangea nästan se rött ut... ;P
Men allvarligt så hellre flames än stålmän på Studenternas...

Rock Solid sa...

Jag bara tjatar det igen: Ovisst som fasen ända till det att pokalen skall lyftas. Det är bra, för då kan vi, kanske, vara med...men viktigast är att det verkligen är drag runt bandyn!