Broberg-Hammarby och vi trodde nog de gula skulle ha något att säga till om, men icke.
0-2 efter 5 minuter
0-3 efter en kvart.
När sen 0-4 kom efter 20 minuter så var det liksom över.
De dåliga passningarnas afton var det visst ikväll från Brobergs sida. Man litade mest på sig själv när man passerat mittlinjen. De kom ingen vart de gula laget.
Hammarby spelade bra och klokt. Stefan Eriksson verkade nu ha hittat sin plats, liksom övriga f.d. Rysslands proffs och Broberg var då långt efter.
Får man sen en straff och straffläggaren placerar den mitt på målvakten så må ju det vara hänt.
Men får man sen en till straff och skickar fram samma straffläggare funderar man ju lite. När sen denna andra straff skjuts mitt på målvakten så må ju nämnda straffläggare missuppfattat uppgiften, eller ...
Hammarby vann, 6-2, rättvist helt klart Framförallt på ett mycket bra försvar och en Jonas Svensson i mål.
Broberg försökte men körde fast eller stressades sönder, mest i första halvlek. Andra halvlek var något bättre men de var för få som verkade vilja anfalla.
Ledsen jansson men dina grabbar måste upp ett snäpp eller två.

Seg rapportering på tavlan men Byn vann med 5-2 i Lidköping så vi fick jubla i kvällskylan.
Kallt, nja minus 13, så det var bra bandyväder.