fredag 19 december 2008

Bandyomgång 11

Full omgång fredag kväll, visst är det underbart.
Vi far till Edsbyn och hoppas på många mål och enförhoppningsvis kul match. Kungälv har ju spelat bra så det blir nog inte så lätt som man skulle kunna tro.
Man skulle ju kunna välja toppmötet på Hällåsen, men vi väljer att stå inomhus denna gång.
Kvällens tips.
Broberg - Västerås x, det blir en lite värdemätare det för Broberg. VSK verkar ha gnissel i maskineriet och det kan bli Brobergs chans. Tror faktiskt på oavgjort för ovanlighetens skull.
Edsbyn - Kungälv 1
, hoppas bara byn spelar ut annars kan det straffa sig. Lill Tårtan skulle vila pga den skada han fick mot Motala. Antar att Pinch spelar libro.
Vänersborg - Hammary 2, med så mycket nytt folk på plan med sådana meriter så bör det inte bli några problem eller ... kan man gardera så skulle jag göra det
Sirius - Sandviken 1
, mumsbit för Sirius eller är jag ute å cyklar, kan Mossberg styra upp på rätt spår?
Vetlanda - Gripen 1
, vad skall Gripen komma med? Tyvärr ingenting annat än en bra målis. Framåt är det tunnt eller skall dom kunna skrälla på kullen?
Villa - Motala 1,
två lag som inte får det att fungera men Villa bör väl vinna även om båda lagen måste vinna.
Örebro - Bollnäs 2
, äntligen kommer den där bortavinsten. Har nu bara Sören Persson åkt med och man spelar lika hårt och tjurigt som mot Kungälv så skall inte ÖSK ha någon lycka.
Lite pengar i kassan trots allt så jag tror jag sätter en ganska säker fyrling. Kan vara bra för självförtroendet att vinna en gång till.
\\\

Inga kommentarer: