onsdag 17 september 2008

Man tror inte det är sant ...

Idag kom vår köksleverantör hit för 10:de gången. De skulle byta luckorna på de stora lådorna, för de är fel fasade i pärlsponten samt sätta en lucka bakom fläkten som har fått vänta pga att kaklet skulle sättas först. Deras sista jobb så att säga.Äntligen skulle vårt kök bli klart ...

Trodde vi... !

Kan ni gissa?

Jo, det var fel igen...

OTROLIGT. Helt plötsligt så hade man gjort pärlsponten 5 mm bredare? Av vilken anledning förstår jag inte. De vet ju vilket kök de levererat, eller gör dom inte det? Dom verkar ha noll koll i allafall.

Idag var det 29 dagar sedan de började med vårt kök och som det verkar så tar det väl en vecka till, minst. Skulle gissa att hade man gjort det själv så hade man nog klarat den tiden i allafall.

Maken till klantighet får man leta efter, åså kallar dom sig hantverkare. De är den femte saken de gör fel på även andra gången.

Kan ju inte bara vara vi som råkar ut eller ... är det så att folk inget säger eller att man inte bryr sig? Man får ju vad man betalar för men vi vill även ha det vi betalar för. Bad dem skjuta fram datumet för fakturan idag pga att de ju inte ännu blivit klara.

Fakturan, jaha ... den är ett kapitel för sig. Vi fick den 6 dagar efter att den hade gått ut (?) och vi fick den trots att de då hade ganska mycket kvar?

Inga kommentarer: