torsdag 4 mars 2021

Vi plockar upp detta igen .....

 ... tänkte jag. 

Blogga.

Kul sätt att tycka å tänka till å lite mer utrymme än vad kanske FB och Instagram ger. En länk dit så kanske ni läser här också. 

Jag som så flitigt bloggade om bandy m.m. tidigare tappade totalt detta för något år sedan, mysko. Skall väl säga att vi var några tappra som läste/följde varandras bloggar men nu tror jag att av dessa runt 10 st är det bara två, Larssons Blogg  KOFORIT som fortfarande håller i det hela. Vart tog ni andra vägen? Lempas Blogg  Raggmunk  TRÅDEN  jansson på huvudläktar´n  Josephzohn   grandprix63   BILSPANAREN   för att nämna några?  Någonär säkert i Poddvärlden, någon har tappat skrivlusten och orken. Vet även att några lämnat oss för att annan värld. Nu skall jag iallafall ta ett nytt tag, tror jag. Vi får väl se om det håller i sig.

BANDY

Katastrof igår på ÖN i Edsbyn. Svenska mästarna får på taffsen så det smäller om det. Totalt utmanuvrerade av Vänersborg. 

Vad säger man?  

Vet inte men låååångt till vad vi skall kunna kräva. Allt för många, nästan alla, tar inte de slutspelskliv vi e vana att dom skall göra. Var e glädjen och var e de roliga i att spela bandy, va faaan håller ni på med? Konstruktiv kritik som ni ser. 

Nä grabbar ta tag i detta nu. Offensiv bandy med ALLA inblandande å inget hemåk utan alla på mål de e vad som gäller. Gubbarna Hasse, Popa och Jonas måste ta tag i detta. Anfall bästa försvar. Vad gäller gamlingen i målet så hada väl han sin sämsta match någonsin, synd där att #50 aldrig får visa vad han kan för tror att alla gjort det bättre i mål igår. Hade det varit hockey hade man bytt målis vid 0-3, tänkvärt även i vår sport.

Jaja ny match i morgon å vi e piskade, verkligen piskade att visa att vi faktiskt är SVENSKA MÄSTARE.

***